Stöd oss

Norrtälje Katthem är en ideell förening som hjälper utsatta katter. I första hand är det hemlösa katter, men det kan också vara katter som behöver ett nytt hem för att ägaren inte kan ha kvar katten av någon anledning, katter som kommer via veterinären för att de lämnats in för avlivning eller när det inte finns någon som kan ta hand om katten när husse/matte avlidit.

Katthemmet får inga anslag av kommunen. Vi är helt och hållet beroende av våra medlemmar, faddrar och att givmilda privatpersoner stödjer vår verksamhet. Vi försöker söka pengar från olika fonder och stipendier, samt att vi tillverkar olika saker som ljus, grytlappar, kattsängar och pallar som vi säljer till förmån för katthemmet. Vi anordnar också en storloppis tre gånger per år där vi säljer saker som donerats till oss. Vi säljer då även lotter och har ett café med hembakat. Vi står på julmarknaden i Norrtälje varje år. Vi producerar en almanacka som vi säljer till förmån för katthemmet. Där olika företag köper annonsplatser, som täcker tryckkostnaden. Allt överskott går till verksamheten.

Det är ett ständigt arbete att få in pengar och att få dem att räcka. Det är många fler katter som behöver hjälp än vi kan hjälpa.


Stöd ditt lokala katthem!

Norrtälje Katthems bankgiro: 495-5670

Katthemmets swish: 123 161 2001

Ge en gåva