Priser

Alla priser är ”All inclusive”, dvs allt ingår. Det går bra att ta med eget foder, men vi kan inte ge något avdrag på priset eftersom det är omvårdnaden som du betalar för. Om du vill boka fler än fyra katter eller om det handlar om en lång vistelse, så får du kontakta oss för prisinformation.

Ekonomi box utan fönster:
Katt 1 – 195 kr/dygn
Katt 2 – 125 kr/dygn
Varje nästföljande katt – 95 kr/dygn

Standard boende med fönster:
Katt 1 – 295 kr/dygn
Katt 2 – 125 kr/dygn
Varje nästföljande katt – 95 kr/dygn

VIP-pris: Före detta Norrtälje katthemskatter har speciella dygnspriser, så kallat VIP-pris. Observera att detta pris gäller Ekonomibox utan fönster under högsäsong. Vid lågsäsong kan även Standardboende med fönster fås för VIP pris förutsatt att vi har plats. Vill en VIP katt boka Standardboende med fönster under högsäsong så gäller standardpriser.

Kontakta oss för prisinformation om du vill boka en lång vistelse.


Katter som är nyfikna på andra katter kan under dagtid få komma ut och umgås i allmänutrymmena, samt utegården. Det finns ingen som har något revir eftersom det är en neutral och ny plats. Katter är nyfikna av naturen och de allra flesta tycker att detta är spännande och roligt.


Handpenning:
För att låsa en bokning lägger du en handpenning på 250 kr/katt. Det är jätte viktigt att du betalar in handpenningen! Det är din platsgaranti.

Resterande betalas vid ankomsten. Vi tar kort och swish.


Högsäsong:
Boka plats i god tid om du planerar att resa bort när det är högsäsong. Jul- och semestermånaderna under sommaren kan vara uppbokade redan 3-5 månader i förväg.

Högsäsong är v 1-2, v 9, påskveckan, veckan efter påsk, v 25-32, höstlovsveckan, v 52 och 53.


Rabatt:
Vid vistelser längre än 21 dagar lämnar vi 25 % dock ej vid högsäsong.
Vid bokning av långa vistelser, från 3 månader och längre, kontakta oss för prisinformation.