Våra katter

Yoko

  • Hona

Äldre ägare som fick flytta till boende och kunde inte ta med sig sina katter.

Yoko är en snäll katt. Hon är lite osäker, men får hon lite tid att lära känna nya personer är hon väldigt rar. Hon har ett konstant naturligt förvånat uttryck. 

Hon är van att bo i en kattgrupp, så hon fungerar bra ihop med andra katter och hon bör ha en kattkompis i sitt nya hem. Hon umgås mycket med Yamila.

Hon är en skeppskatt, vilket innebär att hon har extra tår på sina tassar.

Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.