Våra katter

Yara

  • Hona
  • 2016

Hon bodde med 10 katter i en stuga i södra Stockholm tills deras ägare åkte in på boende. De kom då in till oss och vi kunde konstatera att de flesta av dem var så kallade skeppskatter (flera tår). 

Hon är lite försiktig och tillbakadragande men man får klappa och med lite kärlek och tålamod kommer hon bli en trevlig och modig katt. Hon vill gärna ha kattkompis. Är van att gå ut, men inget krav. 


Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.