Våra katter

Ullis

  • Hona
  • 2014

Hon kommer från en liten hemlös koloni som blivit matade av ett äldre par i flera år. Hon är försiktig, men nyfiken när det kommer till mat. Väldigt matglad och trotsar sin rädsla när hon blir erbjuden blötmat, då får man ibland klappa på henne.
Hon vill gärna ha en snäll kattkompis i sitt nya hem. Lite tålamod, tid och kärlek behövs för att hon ska bli modigare och förstå att vi människor inte alls vill henne illa. 


Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.