Våra katter

Ulla-Stina

  • Hona
  • 2013

En äldre man hade en större kattgrupp som han inte tog hand om. Samtliga katter var undernärda och i dåligt skick. Alla katterna i gruppen är väldigt snälla och keliga. Fungerar bra i grupp.

Ulla-Stina är försiktig och behöver tid att lära känna nya personer. Hon är lugn och snäll. Vill gärna ha en kattkompis i sitt nya hem. Kan med fördel leva som innekatt, men det hindrar inte tillgång till utevistelse när hon är mogen.


Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.