Våra katter

Sebbeh

  • Hane
  • 2018

Sebbeh har haft ett hem, men kommit bort eller blivit dumpad. Han har levt ute en kortare tid och haft det svårt. Han matchade beskrivningen på en saknad katt och fångades i fälla och man ville inte släppa ut honom när det visade sig vara fel katt eftersom han var mager och tovig.

Sebbeh är försiktig, men väldigt lekfull och snäll. Vill gärna ha en kompis, men det måste vara en trygg katt.

Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.