Våra katter

Robin

  • Hona
  • 2017

Robin är en hona som gått hemlös sen födseln på Vätö. Hon har blivit matad av några damer, men är försiktig och tycker människor är läskiga. 

Hon är kattvan och skulle gärna ha en snäll kattkompis i nya hemmet. Gärna utan barn då hon behöver lugn och ro för att slappna av och våga ta plats. Nyfiken och mycket lekfull. Väldigt klappbar (det är ofta riktigt skönt!) och älskar blötmat.

Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.