Våra katter

Mimmi

  • Hona
  • 2010

När hennes ägare åkte in på hem lämnades hon ensam kvar i huset. Tack vare en utomstående persons engagemang kom hon till slut in till oss tovig och mager. Hon är en lugn, kelig och snäll tjej som skulle passa ett lugnt hem utan barn. Van att gå ute men inget kvar. Skulle fungera bra som ensamkatt, men en snäll kattkompis skulle kanske också fungera.  


Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.