Våra katter

Jenny

  • Hona
  • 2015

Jenny är en hemlös katt som varit utadopterad under en längre tid i ett hem men kommit tillbaka då det inte fungerade. Jenny är en snäll och lugn, men blyg och försynt katt som skulle fungera bra som ensamkatt eller med snälla kattkompisar. Hon går att klappa lite försiktigt och lite tålamod, kärlek och kel skulle ge henne rätta pushen att komma ur sitt skal. Hon behöver ett lugnt hem.

Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.