Våra katter

Harald

  • Hane
  • 2004

Haralds matte blev dålig och flyttade hastigt. Han blev kvar ensam utanför lägenheten och efter tre veckor larmade grannar och han fick komma till katthemmet.

Harald är en social och stabil äldre hane. Han fungerar bra ihop med andra katter, men föredrar att vara ensamkatt. Han kan med fördel leva som innekatt med tillgång till balkong, men skulle uppskatta tillgång till utevistelse.

Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.