Våra katter

Frallan

  • Hane
  • 2016

Han hittades hemlös vid en båtuppställningsplats. Efter nästan tre år hos en annan familj kom han tillbaka och letar nu ett nytt hem där han kan få en snäll kattkompis. Lite försiktig i början med nytt folk men nyfiken och mycket snäll och kelig.

Han har en neurologisk skada från födeln, som gör att han är lite vinglig i bakkroppen. Han mår bra och det är inget han märker av. 

Flyttar gärna med Machina.

Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.