Våra katter

Corinna

  • Hona
  • 2011

Hon gick hemlös på en gård i Vallentuna med sina ungar och när gårdsägaren hotade med att skjuta dem fick de komma in till oss. Vi misstänker att hon troligtvis har blivit dumpad. 

Hon är lite försiktig, men tam och snäll. Hon tycker om klappar och kel.

Hon skulle fungera bra som ensamkatt eller kanske med en snäll kattkompis. Hon är lugn och vill ha ett lugnt hem. Helst inga hundar eller småbarn. 

Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.