Våra katter

Athena & Hercules

Privat omplacering

  • HonaHane
  • 2012-02-22

Athena och Hercules är syskon vars ägare ska flytta utomlands och tyvärr inte kan ta med sig dem.
De är vana utekatter som gärna skulle vilja hitta ett hem där de får gå ut. De är bra på att jaga. De är båda sällskapliga och keliga, Hercules ännu mer än Athena. De gillar att leka och är ett par aktiva och snälla katter. Van med hundar.

Om du vill komma i kontakt med Athena och Hercules ägare så hör av dig till oss på info@kattcenter.se eller 0176-161 91

Bra att veta

Om du är intresserad av att titta på våra katter är du välkommen att boka in dig på en visning, då får du chans att träffa de katter som är aktuella och som passar in i just ditt hushåll. Vi är mycket noga med att rätt katt ska komma till rätt familj. Om du bara är nyfiken och går i kattköpartankar så är det helt okej att boka in dig på en visning för att få med kött på benen. 

Här kan du läsa mer om hur det går till.

  • Grön tass: Katten är helt tam och kelig. Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.
  • Gul tass: Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor.Tid att anpassa sig: 3-6 månader i ett nytt hem.
  • Röd tass: Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor. Tid att anpassa sig: 3-12 månader i ett nytt hem.